Almere

Bij deze editie van Zilver op Water zijn in Almere extra activiteiten gepland. De vinden plaatst op en rond Stadslandgoed De Kemphaan van 30 december t/m 8 januari.


Audiotour met gids langs “Zilver op Water”

Zilver op Water: een unieke lichtgevende expositie, 30 december t/m 8 januari op het water op Stadslandgoed De Kemphaan. 

Acht kunstenaars hebben speciaal een werk gemaakt in het thema: “duurzame toekomst”. Het zijn drijvende kunstwerken op het water, die in de avond ook verlicht zijn.

Van 2 t/m 8 januari kun je een speciale rondleiding volgen onder leiding van een gids en sluit je af bij het kampvuur met iets te drinken (zit bij de prijs in).
Rondleiding start om 17.00 uur naast de trap van het restaurant.
Deze boek je via de website van Stad & Natuur.

KLIK HIER voor de site van Stad en Natuur

Avondwandeling Almeerderhout

Wandel mee in de avond langs de kunstwerken van “Zilver op water” op Stadslandgoed de Kemphaan. Samen met de gids loop je daarna verder door het bos. De avondwandeling wordt afgesloten met een kopje thee bij het kampvuur.

KLIK HIER voor de site van Staatsbosbeheer

Winter Wonder Days

Almere Jungle is omgetoverd in magische winterse sferen! Ontmoet ‘’ijsberen’’, een zingende sneeuwpop en ga dansen in de sneeuw. Geniet daarna van een heerlijke lunch in ons Jungle Café met gezellige kerstmuziek. Loop tegen de schemering je laatste rondje in de jungle het wordt alleen maar magischer!

Koop je tickets online. Van 10 december tot 8 januari. Ma-Za 10:00 – 17:00. Zo 10:00 – 17:30. Let op: eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Kerstavond en oudjaarsavond sluit Almere Jungle om 16:00.

LET OP!

Het extra Winterprogramma kan dagelijks veranderen dit omdat wij entertainment en karakters inzetten op basis van vrijwilligers / cliënten en medewerkers die het leuk vinden.


Arrangement, Borrel of buffet met rondleiding?


Wil je er een speciale dag van maken met bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of familiedag dan zijn hiervoor ook mogelijkheden.
Samen met het restaurant en audio-tour kun je een arrangement op maat krijgen.
Voorbeeld:
-Een audiotour met privé gids  (maximaal 35 mensen) langs alle kunstwerken met aansluitend een buffet €24,50 per persoon
-Een audiotour met privé gids  (maximaal 35 mensen) langs alle kunstwerken met bij het kampvuur een borrel met bittergarnituur a €17,50 per persoon.

Neem contact op voor een arrangement op maat: manniekrak@gmail.com